Black Ops 2 принесе в ігри на комп ютер Call of Duty ключові зміни

Black Ops 2 принесе в ігри на комп ютер Call of Duty ключові зміни

Розробники ігри на комп ютер Call of Duty: Black Ops 2, студія Treyarch, вперше за історію серії шутера вирішили докорінно змінити місце і час дії. За словами творців серії, Activision повністю підтримала розробників.

«Звучить, як кліше, тому що всі постійно говорять про те, як команду підтримував видавець, але в нашому випадку, це дійсно так», – каже директор проекту Девід Ентоні (David Anthony).

Хороший помощник для классного кулинара poemka.ru, содержащий редчайшие рецепты вкусных блюд

«Вони знають, що в Treyarch ми завжди задаємося питанням, що хочуть побачити люди, щоб повернутися в гру. Ми хочемо впевнитися, що готуємо для людей ігри, які вони ще не бачили в серії. Це для нас дуже важливо. Ключова мантра з самого початку – несподіванка. Ми хотіли здивувати людей на кожному етапі гри. Розбити всі очікування ».

В демо версії геймплея Black Ops 2 представленої на шоу Е3, в грі також з’явиться більше свободи. Розробники вирішили відійти від лінійної концепції гри, щоб реалізувати систему наслідків.

«У минулі ігри на комп ютер були концепція невдачі. Я маю на увазі, можна було помилитися і не пройти рівень, але у невдачі не було наслідків. Гравці проходили рівень знову і знову, поки не пройдуть. У Black Ops 2 відчуття будуть повністю іншими. Ви зможете зіграти на одному з рівнів Strike Force і, в разі успіху або провалу місії, це позначиться на подальшому проходженні ».

«У грі розгорнеться Холодна Війна між Америкою і Китаєм в 2025 році, а ваш успіх в цих місіях Strike Force буде безпосередньо впливати на результат конфлікту. Ми витратили багато часу, щоб зробити ці наслідки значущими ».

Ентоні уточнив, що гравцям не доведеться безпосередньо боротися з Китаєм. Навпаки, незважаючи на статус відносин між двома державами, Америка зможе отримати щось на зразок підтримки від Китаю в разі, якщо гравці успішно завершать свою місію.

За словами розробників, в грі також з’являться моральні дилеми. Ентоні навів приклад, коли один з товаришів потрапляє в біду в міру проходження місії. Мета місії полягає далеко не в порятунку одного, тому перед ними постане вибір: продовжувати виконувати поставлене командуванням завдання або кинутися на допомогу товаришеві.

Ігри на комп ютер: Call of Duty: Black Ops 2 вийде на PlayStation 3, Xbox 360 і РС 13 листопада цього року.

admin

Website:

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box