ЕА закрила демо Crysis 2

ЕА закрила демо Crysis 2

EA закрила демо версію мультиплеєра Crysis 2 для PlayStation 3 – через два дні після її релізу. Демо версія мултіплеера Crysis 2 для PS3 вийшла в Європі ще вчора.

Видавець хоче виправити деякі недоліки гри, щоб геймери могли насолоджуватися «бездоганним»геймплеєм після релізу повноцінної гри.

«Хоча більшість гравців отримало масу вражень від демо версії, ми побоюємося, що інші можуть відчувати затримку з’єднання», – повідомляється на офіційному сайті ЕА.

«Ми визначили джерело, що викликає проблеми і вирішили закрити демо версію PS3 в наступні 24 години, щоб переконатися, що реліз наступного тижня пройде гладко. Ми хочемо переконатися, що все буде бездоганно на момент релізу ».

Однак, рішення демо від EA не змогла стати «бездоганною» для володарів PlayStation 3.

«Так, я зрозумів, що у вас проблеми, але ви серйозно?» – Пише розлючений ecko_warfighter. «Мені було потрібно 6 ГОДИН, щоб завантажити демо версію і після установки я витратив цілий день, щоб потрапити в гру, але так і не зміг. Тепер я можу увійти, але не можу нікого знайти в грі. Таке відчуття, що я єдиний, хто грає в демо версію ».

«Чесно, якби не це, я б вже попередньо замовив гру і зібрав гроші. Перше враження неймовірно важливо. І повірте мені, можливо ви втратите величезну кількість геймером тільки через цю демо версії ».

Crysis 2 на PlayStation 3 зараз гаряче обговорюється фанатами. Вчора розробники Crytek заявили, що версія PlayStation 3 не відрізняється від Xbox 360 версії.

Як повідомлялося раніше, PlayStation 3 версія підтримує менший дозвіл екрану в порівнянні з Xbox 360 версії і страждає від маленької кількості кадрів в секунду і декількох інших проблем.

Але в інтерв’ю з PlayStation Blog, виконавчий продюсер Натан Камарілло (Nathan Camarillo) спростував подібні звинувачення. «Я публічно заявляю, що якщо ви поставите поруч PS3 і Xbox 360 і запустіть на обох Crysis 2, ніхто не зможе помітити істотних відмінностей», – говорить він. «Особисто я взагалі не бачу різниці».

admin

Website:

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box